.outsiders # Call of Duty 2 Clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.outsiders # Call of Duty 2 Clan

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Termini...

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
tp.gmzR

Broj postova : 9

Termini... Empty
PostajNaslov: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 2:06 pm

Dogovor izmedju nas i eclipse clana je da cemo igrat u subotu u 19:00 jer nama nikako ne odgovara u 17:00...
[Vrh] Go down
Admin___<ShaKa**
Admin

Broj postova : 77

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 3:35 pm

pa vi ste trebali biti u 19h ali je ECLIPSE trazio da premjetimo jer oni u 19 nemogu pa san zaminija sa 17h. odlucite se...
evo ode jedni i drugi napisite, jer nama je svejedno u 17 ili 19 jer auto_hide je vjrovatmo inactive tako da niti nece biti naseg wara...
pisite dalje tu...
[Vrh] Go down
https://outsiders.forumcroatian.com
tp.gmzR

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 7:11 pm

pricao sam sa oggyem i rekao je da moze, subota 19:00h... Smile
[Vrh] Go down
tp.gmzR

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 7:39 pm

i zanima me jos par stvari vezanih uz pravila - pojašnjenja...

"Za vrijeme matcha igrači mogu komunicirati jedino putem say_team ostala komunikacijska srestva se nesmiju koristiti... Naravno, TeamSpeak i Ventrilo su dozvoljeni. Zabrana vrijedi samo za in-game chat."

znači to da nema ni xfire chata ili? valjda da se ne priča na public say...?

"Svaki tim ima pravo zatraziti 3 dema u toku CIEJLOG NATJECANJA"

Ovo mi nikako ne ide u glavu... Ako se sumnja na 2 igrača od 5 u jednom waru, a igram recimo 4 wara na kupu... znaci da ja mogu pitat demoe za samo 2 meča u cijelom kupu? to nema smisla bas....

u nekom mojem postu si napisao... "hehe zamjena bogme ima dosta, ali znate pravila, dozvoljene su 3 zamjene po 1 war-u i to samo na poluvremenima smiju ulaziti igraci...
primljeni"

di u pravilima piše da samo na poluvremenima smiju ulaziti zamjene..? koji smisao je toga pravila?

i još samo da nadodam... nikako nemožete spriječiti fejkanje na crackiranom serveru... šta ako ja dam svom susjedu moj xfire login i pw..? kako cete vi znat da li je to on ili ja?
[Vrh] Go down
Admin___<ShaKa**
Admin

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 8:34 pm

Citat :
znači to da nema ni xfire chata ili? valjda da se ne priča na public say...?
ma samo na serveru nema public saya.. nisan znao kako da napisem

Citat :

"Svaki tim ima pravo zatraziti 3 dema u toku CIEJLOG NATJECANJA"Ovo mi nikako ne ide u glavu... Ako se sumnja na 2 igrača od 5 u jednom waru, a igram recimo 4 wara na kupu... znaci da ja mogu pitat demoe za samo 2 meča u cijelom kupu? to nema smisla bas....
prvo posoji izreka da su svi citeri u ocima noobova... ako je ocito sumnjiv onda se moze uzet vise demoa bilokad, al bez obzira, admin moze uzet sve demoe sa svakog wara tak da to nie problem i dobis ga..
cilj je taj da noobare nemaju pravo trazit 15 demoa u 3 wara ... kuis ... sva pravila imaju svoj smisao samo sta ja nisan pravnik pa san se mozda krivo izrazija

Citat :
u nekom mojem postu si napisao... "hehe zamjena bogme ima dosta, ali znate pravila, dozvoljene su 3 zamjene po 1 war-u i to samo na poluvremenima smiju ulaziti igraci...
primljeni"

di u pravilima piše da samo na poluvremenima smiju ulaziti zamjene..? koji smisao je toga pravila?
nema smisla mozda jer to tu zbog nobara, al je cilj taj da se NE SMIJE DOGODITI da na waru bude 6 igraca IN... ako se to profesionalno obavi, nea problema

Citat :
i još samo da nadodam... nikako nemožete spriječiti fejkanje na crackiranom serveru... šta ako ja dam svom susjedu moj xfire login i pw..? kako cete vi znat da li je to on ili ja?
u tom slucaju nas je "sjebalo" i nema pomoci... cilj je koliko toliko otezati fejkerima da budu prisutni..

ovo je vec offtopic Very Happy moze lock??
[Vrh] Go down
tp.gmzR

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimepet pro 26, 2008 8:56 pm

može može Smile otvori forum za svaku grupu... bilo bi ti lakše.. al može lock
[Vrh] Go down
tp.gmzR

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimesub pro 27, 2008 3:00 am

loool.. novi dogovor xD

ne paše ni jednima ni drugima subota... znači ->> nedjelja popodne = match...
[Vrh] Go down
T3RmAAAAA

Broj postova : 3

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimesub pro 27, 2008 11:41 am

:S Ni nama ne paše Srijeda(Stara godina) u 16 . . .
[Vrh] Go down
Admin___<ShaKa**
Admin

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitimesub pro 27, 2008 2:00 pm

ovako da ne kompliciramo... oni koji ne najave odgodu termmina su izgubili amtch, a oni koji najave i to u dogovoru s protivikom odigrat ce svoj war po zavrsetku (nako sto svi warovi budu gotovi) svih odigranih u regularnom dijelu...
🔒
[Vrh] Go down
Sponsored content

Termini... Empty
PostajNaslov: Re: Termini...   Termini... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Termini...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.